Sessió informativa sobre novetats tècniques i legislatives relacionades amb l’elaboració dels àpats, la definició dels gramatges d’elaboració, i la gestió del sistema d’autocontrol (APPCC) de la cuina.
La metodologia per definir els gramatges d’elaboració en una residència geriàtrica o un centre de dia, va canviar el mes de maig de 2023 quan es va publicar “L’alimentació en els centres residencials per a persones grans” de part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Va dotar als centres de més autonomia per decidir.
La prevenció del malbaratament alimentari és un dels objectius de la Generalitat de Catalunya, després de publicar la llei 3/2020, relacionada amb el disseny i implantació dels plans de prevenció i reducció del malbaratament alimentari. És important saber quines són les obligacions de cada centre en funció del seu nombre de persones treballadores.
De totes aquestes novetats tècniques i legislatives, junt amb d’altres que afecten a la gestió del vostre sistema d’autocontrol (APPCC), n’informarem junt amb els serveis que us ofereix Biufood per donar-hi resposta.
QUAN: Dimarts 15 d’octubre de 9:30 a 10:30 h
ON: En línia, plataforma Zoom
PREU: gratuït per a socis d’ACAD (50 € no socis)
Seguiu aquest ENLLAÇ per formalitzar la inscripció.