24-05-2016 | TREBALLANT LA IMPLICACIÓ AMB LES FAMÍLIES 1a EDICIÓ GIRONA 2016

24-05-2016 | TREBALLANT LA IMPLICACIÓ AMB LES FAMÍLIES 1a EDICIÓ GIRONA 2016

TREBALLANT LA IMPLICACIÓ AMB LES FAMÍLIES 1a EDICIÓ GIRONA 2016


Presentació:A l’àmbit assistencial, quan parlem dels usuaris sovint oblidem que aquests tenen una família i tots plegats una història concreta i comú. Aquest curs ofereix eines de relació efectiva i afectiva per tenir una millor actuació protocol·lària i comunicativa amb les famílies que venen al nostre centre geriàtric. Es considera que és important incloure en la proposta de funcionament la definició d’un rol específic per a la família en el centre, així com estratègies de cooperació, col·laboració i complicitat

ACAD és especialista en formació en el sector de la geriatria y la dependènciaObjectius:

Millorar els coneixements i habilitats dels professionals dels centres de gent gran.. Adquirir coneixements i desenvolupar estratègies i protocols d'actuació, per facilitar la implicació de les famílies en el centre Conèixer les metodologies adequades per aplicar-los a cada situació concretaPrograma:

Anàlisi de la situació de les persones residents i el seu nivell de relació amb el seu entorn familiar. Estratègies per facilitar i / o millorar la implicació i participació de l'entorn familiar i els residents a les activitats del centre. Elaboració de protocols i documentació per a la valoració i execució de les activitats dels centres. Capacitats i habilitats relacionals, de respecte i confiança mútua entre els residents, entorn familiar i els professionals del centre Metodologies de treball grupal amb els residents i entorn familiar per a la motivació en la participacióDurada:

15 hores lectives

Places limitades per ordre d’inscripció:

Preu associat ACAD: 195€

Preu NO associat ACAD: 225€

Curs bonificable.Dates:

  • 3, 10 i 17 de juny de 2016

Horari:

  • de 9:00 a 14:00


Lloc

La Bullidora. Carrer de la Rutlla, 112 GIRONAPer a més informació i inscripcions:

93 706 58 50

formacio@associacioacad.catacadecat

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.