17-11-2015 | GESTIÓ DELS AL•LERGENS ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ I COL•LECTIVITATS

17-11-2015 | GESTIÓ DELS AL•LERGENS ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ I COL•LECTIVITATS

Contingut

  • Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries
  • Tipus d’al·lergens contemplats a la normativa
  • Pla de prevenció de riscos en al·lèrgies alimentaries
  • Gestió dels riscos al·lergènics (appcc)
  • Pràctica
    • Etiquetatge
    • Elaboració de fitxes i declaració d’al·lergens


acadecat

Formadors

NUTRIM (Eduquem en Salut)

Informació

  • Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries
  • Tipus d’al·lergens contemplats a la normativa
  • Pla de prevenció de riscos en al·lèrgies alimentaries
  • Gestió dels riscos al·lergènics (appcc)
  • Pràctica
    • Etiquetatge
    • Elaboració de fitxes i declaració d’al·lergens

Lloc

c. Compte Borrell, 143. Barcelona

Data

Durada: 5 hores lectives Data: 17 de novembre

Horari

De 15:30 a 20:30

Places disponibles

A Consultar

Preu matricula

El preu associats ACAD: 110 €

El preu no associats ACAD:140 €

CURS BONIFICABLE


El preu associats ACAD 110€


El preu no associats ACAD 140€

Places limitades per ordre d’inscripció

CURS BONIFICABLE Consulteu per a més informació.

acadecat
formacio@associacioacad.cat
Cristina Lao: 691 394 898
Mariela Marí: 619 819 501

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.