06-05-2016 | Complim normativa en matèria de Manipulació d’Aliments?

06-05-2016 | Complim normativa en matèria de Manipulació d’Aliments?

Segons el Reial Decret 202/2000 la formació en matèria de manipuladors d'aliments és obligada a tots els treballadors en contacte amb productes alimentaris: cuiners, cuineres, monitors, cuidadores que donen de menjar, etc.


Cal tenir en compte, a més, que aquesta formació caduca i cal anar renovant-la cada cinc anys.

Per tant és molt important que els treballadors i treballadores del sector realitzin aquesta formació de manera periòdica i des de les direccions dels centres si la programem de manera proactiva fem front a possibles incompliments de normativa.

De tota manera, potser no cal formar a tots els professionals de cop, segurament a nivell de centre ja s'ha realitzat la formació per a tots els professionals, però tal vegada tenim persones de nova incorporació o altres que no van assistir a la formació grupal que no l'han realitzada la formació.

Amb aquest curs en obert volem donar-vos la possibilitat de formar a aquells professionals que no han realitzat la formació en matèria de Manipulació d'Aliments.


Fes una ullada al PROGRAMA


El curs està impartit per professionals experts coneixedors del nostre sector i pot ser parcialment bonificat a través de les quotes de la Seguretat Social.

Per a una informació més detallada i adaptada a les necessitats del teu centre pots posar-te en contacte amb mi al telèfon 93 706 58 50 o contestant aquest mateix e-mail i et resoldrem tots els dubtes referents a la formació que necessiten els teus professionals.

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.