Col.laboradors

acad

Si ets soci d’ACAD, tens un 53% de descompte en omplir el teu dipòsit de gas GLP.

acad

La seva missió és cuidar de la salut laboral de les persones de forma responsable, reduint els seus riscos laborals.

acad

Assessoria jurídica i consultora especialitzada en el nostre sector. És l’assessor jurídic d’ACAD.

acad

Sent en l’actualitat els contractes d’assegurança per a Centres de Dia i Residències, més econòmics del mercat, amb àmplies cobertures.

acad

Cercar solución financera per a potencials consumidors d’una plaça residencial, que poguessin tenir tensions greus de tresoreria en la seva economia familiar en el moment d’accedir a aquest tipus de serveis.

acad

Oferim una revisió bucodental GRATUÏTA sense cap compromís de tractament a tots els usuaris, lliurant als residents o famílies un informe explicatiu de les diferents patologies localitzades. Alhora disposem d’importants beneficis per les residències.

acad

Farmàcia Ramon Ventura ofereix tots els productes farmacèutics, cercant la millora de la qualitat de vida de la població del seu entorn, consell i assessorament de productes naturals utilitzant en especial homeopatia ( disposem d’una àmplia i variada gamma), fitoteràpia i el test d’intolerància alimentària.

acad

És una empresa destinada a la venda de productes farmacèutics i ortopèdics.

acad

Orthobox, és una empresa de venta online de productes sanitaris, ortopèdics i de higiene personal. Neix d’un grup de gent emprenedora amb molts anys d’experiència en el mercat. El nostre objetiu és vendre productes de gran qualitat a preus molt competitius. Els nostres clients són el més important per a nosaltres per això intentem cuidar el màxim tots els detalls.
10% de descompte. Si ets soci d’ACAD demana el codi de promoció.

acad

Neteja i manteniment general. Control exhaustiu de la qualitat.

acad

Si ets soci d’ACAD, per a manteniments de la neteja oferim el servei de control de plagues sense cap cost. Plans d’higiene per a cuines sense cost Empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència, consolidada en el sector de la neteja i en els serveis de desinfecció d'edificis i locals en l’àmbit del sector públic i privat.

acad

Roca Gonzalez és una empresa destinada a l’alimentació natural, artesana, equilibrada i saludable al sector geriàtric en el qual la qualitat dels productes i l’excelència dels serveis són els nostres principals ingredients.

acad

Ofereix serveis de perruqueria, estètica, barberia i podologia. Veure Presentació

acad

A Almas Industries B+SAFE som especialistes en la seguretat de les persones, tenim cura d’elles en control (Videovigilància i Biometria) i en salut (Cardioprotecció)” Com a proposta de “Benvinguda” oferim un 20% de descompte en totes les mostres solucions.

acad

Som una empresa funerària líder del sector, amb més de 300 anys d’història, formada per professionals qualificats i modernes instal•lacions per oferir el millor servei. Com a soci d’ACAD pot gaudir d’avantatges econòmiques i de servei.

acad

Pensium és un nou servei destinat a finançar els costos d'una plaça residencial amb solvència i tranquil•litat. A diferència de les anteriors fórmules, amb aquest programa els residents i els seus familiars mantenen sempre la propietat dels seus habitatges i els seus estalvis. Amb l'habitatge es paguen totes les despeses sense hipoteques ni avals.

acad

Instal•lació de sistemes inalàmbrics de trucada a infermeres, així com control d'errants i sistemes domòtics en sector sociosanitari. Instal•lació de centrals telefòniques. Si ets soci d’ACAD, tindreu descomptes addicionals.

acad

Empresa molt especialitzada en la gestió de cuines in situ dins de les mateixes residencies de la tercera edat a tot Catalunya. Els serveis que oferim son: Gestió del Servei de cuina i alimentació, gestió d’assessorament dietètic a residències i gestió del Servei de neteja de totes les instal•lacions del centre.
Descompte extra per socis d’ACAD

acad

Som una empresa, amb un equip format amb una experiència de més de 20 anys en el sector mèdic-geriàtric. Oferim un ampli ventall on cobrir totes les seves necessitats. Des de mobiliari, equipament mèdic, material sanitari i higiene personal, etc. Disposem de servei de reparació. Oferint sempre una atenció personalitzada i adequant-la a les seves necessitats.

acad

Grupo Qualia és una consultoria jurídica a nivell nacional especialitzada en normatives legals que pretén incorporar una política de consultoria de calitat. Li oferim el servei de Protecció de Dades amb fins un 60 % de dte. i Formació continua bonificable.

acad

La solució per la perdua de roba.
Un sistema d'etiquetatge únic.

alcues.72@gmail.com
670322705

acad

Si pagues més de 0'080 euros per rentar el kilo de roba, parlem.

alcues.72@gmail.com
670322705

acad

Si al ràti de la seva residència en alimentació és de més de 3 euros per persona/día i vol estalviar diners, parlem.

aculla@centraldecomprascafer.com
670322705

acad

Des de Grup QDE, Obres i Rehabilitacions, us oferim un servei complert. Som ràpids i efectius en les valoracions i disposem d’una àmplia experiència realitzant tot tipus d’intervencions, que ens permet minimitzar molèsties i optimitzar terminis d’execució. Addicionalment, disposem de tarifes especials per als socis d’ACAD.

93 647 23 91

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.