Accions ACAD Febrer 2020

Us recordem les accions més destacades fetes per ACAD el mes de gener:

Fem difusió de les Dades de la Dependència a Catalunya.
+INFO

Oferim una proposta d'al•legacions davant la Comissió de Garantia de Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP).
+INFO

Recordem l'obligatorietat de la realització de la Memòria Anual i la presentació de la Declaració Responsable.
+INFO

Ens reunim amb els representants d'ASADE a Catalunya per parlar de sector i conèixer millor a les respectives entitats amb voluntat de col•laborar.

Ens reunim amb la Taula del Tercer Sector per parlar de sector i conèixer millor a les respectives entitats amb voluntat de col•laborar.

Assistència a la convocatòria sobre la contractació pública.

Nomenen com a president de l’organització ECHO (European Confederation of Care Home Organisations), el sr. J. Alberto Echevarría (actual president de la FED).
+INFO

Assistència a la Comissió Economicofiscal de PIMEC.

Fem difusió de la Proposta de modificació del Decret 284/1996, de 23 de juliol, referent a la modificació de ratis de personal.
+INFO

Realitzem l'article: "Abocan al cierre de todas las residencias de menos de 35 camas" per la web dependencia.info, per fer front a l'increment de rati proposat per la Generalitat.
+INFO

Ens reunim al Parlament amb la Yolanda López, Diputada en el Parlament de Catalunya de EN COMÚ PODEM, seguint amb les reunions iniciades amb els diferents partits polítics per traslladar de primera mà les problemàtiques del sector.

Assistim com a membres de les Comissions de Treball de PIMEC, a la reunió conjunta entre el president i el secretari general de PIMEC i les Comissions de Treball de l’entitat.

Us comuniquem la convocatòria de vaga general pel proper 8 de març.
+INFO

Posem en el vostre coneixement la carta enviada per la propietària i directora d'una residència, al secretari d’Afers Socials i Famílies, sr. Francesc Iglèsies.
+INFO

Compartim la darrera memòria sobre l’evolució del Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials amb dades de desembre 2019.
+INFO

Compartim un recordatori fiscal sobre els pagaments fraccionats de l’Impost sobre Societats.
+INFO

Assistim al Congres Nacional de Dependència i Sanitat.

Compartim comunicat de la Sub-directora General de Gestió de Recursos, la sra. Helena Miralles amb informació sobre el Coronavirus.
+INFO

COL•LABORADORS D'ACAD

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.