Accions ACAD Desembre 2019

Participació a l'acte públic de signatura del conveni de col•laboració entre el SOC i les entitats del sector a la dependència.
+INFO

Reunió amb el Secretari d'Afers Socials i Famílies, on entreguem el document que fa referència a la discriminació i els greuges comparatius que estan patint els centres de dia.
+INFO

Assistim a la Comissió Laboral i a la Comissió Economicofiscal de PIMEC

Assistència a la Jornada "Coneixement i Experiència de sumar en l'ACP"

Assistència com a representants de Catalunya a la trobada mensual de la Junta de la FED (Federación Empresarial de la Dependencia)

Assistim a la Jornada sobre “Els riscs d’envellir aquí i ara. Un diàleg crític sobre els maltractaments a les persones grans” organitzada pel Servei Especialitzat d’Atenció a les Persones (SEAP).

Ens reunim amb la Confederació del Tercer Sector Social de Catalunya per parlar de sector i conèixer millor cadascun a les respectives entitats amb voluntat de col•laborar.

Ens reunim amb el subdirector de La Vanguardia, el sr. Enric Sierra, per compartir amb ell la situació del sector amb especial èmfasi a la problemàtica dels centres de dia.

Comunicats més destacats:

Comunicat de la Fiscalia Provincial de Barcelona referent a les contencions físiques o farmacològiques.
+INFO

Nova Ordre TSF/216/2019 per la qual es regula la qualificació i l'habilitació del personal auxiliar d'atenció a les persones en situació de dependència.
+INFO

Publicació al DOGC de l’obertura de la convocatòria per a la concessió de subvencions per a entitats de serveis socials.
+INFO

Publicació al DOGC l’ordre TSF/219/2019, d’11 de desembre, per a l’acreditació d’aquelles entitats que vulguin optar a la gestió de centres propis de la Generalitat de Catalunya.
+INFO

Compartim el calendari laboral del 2020.
+INFO

Publicació al DOGC de les actualitzacions del cost de referència, el mòdul social i el copagament de les prestacions no gratuïtes i l’actualització del cost de referència de les prestacions gratuïtes.
+INFO

COL•LABORADORS D'ACAD

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.