26/03/2020 – Instrucció del DTASF sobre els centres residencials en relació amb l’emergència sanitària provocada pel COVID-19.

Fem difusió de la Instrucció 6/2020 de la Secretaria General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies sobre els centres residencials del sistema català de serveis socials en relació amb l’emergència sanitària provocada pel COVID-19.

Us en destaquem els punts més rellevants:Els centres residencials es consideren serveis essencials i resten subjectes a la inspecció dels serveis sanitaris en coordinació amb la inspecció dels serveis socials.

Els centres residencials han de mantenir la seva activitat i no poden adoptar cap mesura en relació amb la situació d’emergència originada pel COVID-19 que comporti el tancament, reducció o suspensió de les activitats o de contractes laborals.

Quan es doni alguna de les situacions excepcionals que es relacionen tots els centres residencials ho hauran de comunicar immediatament al Departament de Treball, Afers Socials i també al Departament de Salut, així com a la delegació o subdelegació de Govern que correspongui,  a fi de demanar l’auxili urgent disponible per donar resposta a la situació concreta.

Es detallen un seguit de mesures d’intervenció del centre per part del DTASF. 

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.