19/03/2020 – Emergència Sanitària (Recollida de dades)

Us remetem comunicat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies:
 

Benvolguda, Benvolgut, 

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies us volem agrair la vostra col·laboració en l’enviament diari de la informació sobre l’estat de situació dels vostres centres en relació al COVID-19.

Si us plau, continueu fent-ho. És molt important disposar d’aquesta informació cada dia per poder gestionar la situació.

Per aquells centres que no heu rebut les indicacions per remetre la informació que ens cal, us volem informar que, des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies hem creat un equip pel seguiment de l’estat de situació dels centres per a la gent gran en relació al COVID-19, i us demanem que intenteu fer-nos arribar les dades abans de les 16h de cada dia.

La informació l’estem recollim per mitjà  d’aquest formulari (Recomanem utilitzar el navegador Chrome):

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3CeUOw7TvEOMBv9yU2dv7BJREvRJYaJChAoClgBS-N1URTMxOFI1QVRBOFJDT09SWUk2MzRBVjhSUCQlQCN0PWcu

El formulari us sol·licitarà que ens indiqueu el codi que teniu del RESES. És molt important que l’introduïu correctament. El format del vostre codi RESES és una “S” inicial seguit de 5 números sense espais:

 SXXXXX Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.