18/09/2018 – Nou procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals

El Departament d’Ensenyament ha convocat un nou procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals. Per participar-hi, la persona interessada ha d’emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció abans del 30 de setembre i en el cas de ser admesa, seguir amb els tràmits que indica la convocatòria. LINK a la sol·licitud.

Han estat convocades 341 places per l’àmbit de la dependència i teleassistència. Qui estigui interessat val la pena que aprofiti aquesta convocatòria, especialment aquells professionals interessats en aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un títol d’ensenyament professional, un certificat de professionalitat, o totes dues coses.

Paral·lelament, el Departament de Treball, Benestar Social i Famílies publicarà, en els pròxims mesos, la normativa que permetrà, entre altres aspectes, sol·licitar l’habilitació excepcional o l’habilitació provisional per a tots els professionals que no tinguin titulació adequada o no hagin passat per un procés d’acreditació i validació de l’experiència laboral.

L’habilitació excepcional permetrà treballar en l’ocupació sol·licitada fins a la fi de la vida laboral, cal tenir en compte però que aquesta habilitació no és equivalent a un títol acadèmic ni al certificat de professionalitat.

D’altra banda l’habilitació provisional té efectes d’acreditació temporal.

Tan bon punt hi hagi la publicació de les habilitacions del Departament de Treball, Benestar Social i Famílies us n’informarem.

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.