14/03/2020 – Seguiment diari de l’estat de situació del COVID-19 per a residències

Atès l’estat d’emergència sanitària motivat pel COVID-19, des del Departament de Treball, Afers Socials i Família obren aquest canal d’informació DIÀRIA per recollir les dades dels centres d’atenció social / residencials de Catalunya.

És imprescindible que:

  • Reviseu el vostre número d’inscripció al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES), perquè serà el vostre identificador clau. Aquest número el trobareu en els llistats adjunts (els llistats estan organitzats per àrea territorial, consulteu el vostre).
  • Empleneu UN COP AL DIA TOTS els camps sol·licitats al formulari que trobareu al següent enllaç (es recomana utilitzar el navegador Chrome):
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3CeUOw7TvEOMBv9yU2dv7BJREvRJYaJChAoClgBS-N1URTMxOFI1QVRBOFJDT09SWUk2MzRBVjhSUCQlQCN0PWcu
  • Envieu aquesta informació diàriament abans de les 16:00h.

Així mateix, us informem que s’ha obert un canal de consultes sobre els efectes del COVID-19, per a professionals del sistema català de serveis socials, tant per via correu (covid19.tsf@gencat.cat) com per via telefònica, als telèfons 93 887 63 97 i 93 887 63 99.

Properament Departament enviarà un formulari específic en relació als àmbits de persones amb discapacitat, salut mental i sobre la infància protegida

RESES RESIDÈNCIES GENT GRAN
 

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.