10/10/2019 – PRISMA: Menús de textura adaptada

Amb l’excusa de trobar-nos, conèixer altres centres i parlar del mon residencial, organitzem el tercer PRISMA, una sessió – demostració sobre àpats texturitzats.

Aquest tindrà lloc el proper dimecres 16 d’octubre a les 12:30, guiats pel col·laborador d’ACAD, l’empresa d’alimentació AUSOLAN.

El PRISMA tindrà lloc a la residència Sol i Natura, situada a la carretera de l’Amunt nº8 de Corbera de Llobregat.

L’objectiu és modificar la textura dels aliments partint de la dieta basal, per adaptar-los a les necessitats de les persones que tenen dificultat a l’hora de mastegar o deglutir. Separem colors i sabors i li donem una presentació agradable, de manera que aconseguim recuperar els sabors i el plaer de menjar, els plats son més atractius i per tant estimulen la gana.

Es texturitza per separat el primer plat, del segon plat i la guarnició.

Que aconseguim?
 
Recuperar els sabors i amb ells el plaer de menjar

  • Tenen una presentació agradable
  • Se separen els sabors i els colors
  • Potenciar  l’aspecte nutricional. En poc volum es concentra gran quantitat de nutrients
  • Al ser mes atractiu estimula la gana
  • S’amplien les possibilitats, doncs poden accedir a menjar mes plats
  • S’ adapta a las necessitats de cada resident oferint diferents graus de textura
  • La textura evoluciona juntament amb el procés d’envelliment dels residents .

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a socis d’ACAD.

Per temes d’espai les places són limitades i es concediran per rigorós ordre d’inscripció: INSCRIPCIÓ

Us hi esperem!!

D’altra banda us animem a presentar els vostres centres per a explicar què és allò en el que destaqueu, i així tenir l’oportunitat de conèixer-nos més profundament.

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.