08/07/2019 – Accions ACAD juny

Reunió de presentació i intercanvi d'impressions amb la recent nomenada sub-directora general de recursos Helena Miralles i Castelló.

Celebració de la primera JP (Jornada Pràctica) amb el tema El registre de la jornada laboral. Es van presentar diferents eines i va ser un intercanvi d'experiències.

El centre de dia EAVIS de Barcelona i soci d'ACAD ens convida a la paella anual que fa per a usuaris, familiars i col•laboradors i amics del centre. Moltes gràcies!

Participació en la primera jornada sobre el maltractament i espoli d'una persona gran, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i amb la participació de la Secretària d'ACAD la sra. Carmen Ocon.

Assistim, en el marc de Firagran 2019, a la taula debat organitzada per ASCAD sota el títol "El sistema d'Inspecció". ACAD queda representat pel nostre assessor jurídic, el sr. Josep Morera.

Com a entitat adherida al manifest per aturar el maltractament, assistim a la I Jornada del moviment per aturar el maltractament de les persones grans al Palau Macaya.

- Assistim a la junta general de la FED.
- Assistim a les reunions de negociació del VIII conveni col•lectiu.

Mantenim reunió, juntament amb altres entitats de diferent sectors amb el sr. Albert Castellanos, secretari general del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, i altres responsables de la Generalitat per parlar sobre la Llei de Contractació de Serveis a les persones.

COL•LABORADORS D'ACAD

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.