09/03/2018 – Comunicat sobre Facturació Serveis de la DGPS

Benvolgudes i benvolguts.

 

Per tal que n’estigueu assabentats amb la màxima anticipació possible, us volem comunicar el següent:

 

La complexa tramitació administrativa a què estem sotmesos darrerament, afegida al fet d’haver de treballar amb pressupost prorrogat, està generant nombrosos inconvenients que afecten el normal funcionament de la facturació dels vostres serveis.

 

Els serveis en règim de col·laboració i en règim de subvenció cobraran amb total normalitat en la data habitual. Pel que fa, però, a la resta de serveis, la impossibilitat d’atorgar número d’expedient s’ha confirmat i ha provocat en molts casos que no hagueu pogut presentar la factura.

 

La tramesa del llistat de pagaments a Madrid s’ha avançat del 20 al 13 de març, per la qual cosa no serà possible que els serveis no facturats a hores d’ara es puguin incloure en la tramesa mensual ordinària.

 

Per això, i per minimitzar al màxim l’impacte sobre les vostres entitats, des del Departament d’Economia se’ns ha comunicat que els documents que es fiscalitzin més tard del dia 13 de març s’aniran programant per a realitzar-ne el pagament en el decurs del mes d’abril.

 

La conseqüència pràctica de tot això és que els pagaments de les factures del mes de gener s’endarreriran fins que sigui possible atorgar el número d’expedient i es pugui facturar i programar el pagament. Continuem treballant per poder donar a tothom el número d’expedient però no podem assegurar quan ho podrem fer. Un cop això s’hagi arreglat, la facturació posterior no ha de patir cap altre retard.

 

Us podeu adreçar a la Subdirecció general de Gestió de Recursos on us atendran per tal de resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi (sggr.tsf@gencat.cat o al telèfon  93 882 27 32).

 

Lamentem profundament les molèsties que us puguin ocasionar tots aquests fets.

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.