04/04/2019 – PRISMES l’Alzina Residencial

Des d’ACAD ens plau presentar-vos una nova iniciativa EXCLUSIVA per als nostres socis.

Es tracta dels PRISMES, un projecte que pretén facilitar que ens anem coneixent entre nosaltres i que puguem conèixer els nostres centres i compartir les nostres inquietuds i experiències.

El format serà anar visitant centres que siguin excel·lents en algun àmbit, que puguin presentar algun tipus d’innovació, que facin alguna cosa innovadora o diferent, … (ACP, cuina, control de medicació, estimulació amb animals, …)

El primer PRISMES tindrà lloc el dimecres 24 d’abril d’11 a 13 h i es durà terme a l’Alzina Residencial, al carrer Salvador Nonell, 8 de Cunit.

Coneixes alguna residència que no tingui problemes amb la bugaderia? Roba bruta? Pèrdua de roba? Provisionalment de roba en les habitacions? Reciclatge de roba? L’Alzina Residencial ens explicarà el seu sistema de treball i com han aconseguint no perdre cap peça de roba en els darrers 2 anys.

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a socis d’ACAD. Per temes d’espai les places són limitades i es concediran per rigorós ordre d’inscripció: INSCRIPCIÓ

L’Alzina Residencial ens fa saber que si veniu en cotxe, es podrà aparcar sense problemes.

Us hi esperem!!!

D’altra banda, us animem a presentar els vostres centres per explicar què és allò en el que destaqueu i així tenim l’oportunitat de conèixer-nos més profundament.

CERQUES PLACES?

Formulari d'informació

T'informem sense compromís

Accepto les condicions d’ús i la política de protecció de dades.